Eine Mäkinen

Olen fysio- ja toimintaterapeutti Eine Mäkinen, pitkänlinjan kuntoutusalan osaaja. Pidän tärkeänä, että asiakkaani näkökulma otetaan hänen kuntoutuksessaan huomioon. Teen parhaani luodakseni terapiatilanteen olosuhteet sellaisiksi, että asiakkaan mielipide ja tavoitteet ovat toiminnan ytimessä.

Koulutus

  • toimintaterapeutti (AMK) 2004
  • erikoislääkintävoimistelija (neurologisen ja tuki- ja liikuntaelinsairaiden fysioterapia) 1992
  • lääkintävoimistelija 1985

Lisäkoulutus

  • autismin kirjon asiantuntija
  • Taktiilistimulointi®

Muuta

Työskentelen tällä hetkellä sekä lasten, nuorten että aikuisten kanssa. Lapsiasiakkaillani on kehityksen viivästymää, diagnosoitu kehitysvamma, autismin kirjon diagnoosi tai jokin kehon rakenteellinen kuntoutuksen tarve. Aikuiset asiakkaani ovat henkilöitä, jotka ovat saaneet aivo- tai selkäydinvamman tapaturman tai sairauden seurauksena. Minulle on kertynyt myös kokemusta työskentelystä moniammatillisessa kuntoutustyöryhmässä. Ryhmämuotoisesta terapiatyöskentelystä minulla on kokemusta nuorten ja työikäisten mielenterveyskuntoutujien kanssa sekä työikäisten työkykyä ylläpitävästä kuntoutuksesta.

Ammatillista osaamistani olen syventänyt osallistumalla erimittaisiin lisäkoulutuksiin. Näitä ovat olleet esim. vuorovaikutus-, motivaatio-, hahmotus- ja leikkikoulutukset sekä käsiterapiaan, tuki- ja liikuntaelinten ja neurologiseen kuntoutukseen liittyvät koulutukset.